arkadaşlar
şimdi yazilimekle.php bu aşağıdaki kodların oldugu dosya onu mesela makaleekle.php yapıyorum açılmıyor veya 1yazilimekle.php
kodlarım şu
<?php
function anasayfa(){
global $baglanti;
sayfaac("Yönetim paneli - yazılım ekle...");
?>
burada html kodlarım var
<?
sayfakapat();
}
function kayit($yazilimadi, $versiyon, $demoadres, $demoadmin, $fiyat, $stok, $hosting, $domain, $aciklama, $resim){
global $baglanti;
sayfaac("Yönetim paneli - yazılım ekleniyor - bilgiler kontrol ediliyor...");
if(! $yazilimadi or ! $versiyon or ! $demoadres or ! $demoadmin or ! $fiyat or ! $stok or ! $hosting or ! $domain or ! $aciklama or ! $resim){
echo "Tüm alanları doldurunuz.!";
}else{
$tarih=date("Y-m-d");
$eklebakalim=@mysql_query("INSERT INTO "._ALSORES."yazilimlarimiz (yazilimadi, versiyon, resim, aciklama, tarih, demoadres, demoadmin, fiyat, stok, hosting, domain) values ('$yazilimadi', '$versiyon', '$resim', '$aciklama', '$tarih', '$demoadres', '$demoadmin', '$fiyat', '$stok', '$hosting', '$domain')");
if(! $eklebakalim){
echo "Eklenemedi.!";
}else
echo "Ekledim";
}
sayfakapat();
}
if(!isset($tur)) $tur="anasayfa";
switch ($tur){
case "anasayfa": anasayfa();break;
case "kayit": kayit($yazilimadi, $versiyon, $demoadres, $demoadmin, $fiyat, $stok, $hosting, $domain, $aciklama, $resim);break;
}
?>arkadaşlar verdiği hata
Fatal error: Call to undefined function sayfaac() in C:\wamp\www\local\admin\op\yazilimekle.php on line 5
yardım edermisiniz basit bişeydir heralde ama çözemedim yedim kafayı
not hatanın verdiği dosya adının yolu boyle cıkıyor normalde arasında ayırma ısaretlerı var yanı ters slash