Tema çok güzel profesyonel işler yapılabilir.Şuan ie6-7 firofox vs herahngi bi problem cıkarmadı.Video eklediğinizde kayma yapıyorsa muhtemelen video boyutlarını ayarlamamışsınızdır.Örneğin video boyutunu 300x300 olarak ayarlayabilirsiniz.Ve Şunu farkettim ( fazla denemedim ) izlesene videolarında boyut ayarlasanız bile sorun cıkarabiliyor.Google video ekledim sorunsuz çalısıyor.

Türkçeleştirme konusunda herkezin yapabileceği bişey diye düşünüyorum.İyi derecede ingilizcem olmadığı için Türkçeleştiremiyorum ( yanlış bişey olmaması açısından ). Tema > Templates klasörü içindeki html sayfalarını tek tek kontrol edip gerekli düznlemeleri yaparsanız istediğinizi elde ediceksinizdir.

Bir diğer konu anasayfada haber özetlerinde küçük resimler.Bu konuda bi yöntem var ama ben çalıştıramadım.Wp den anlayanlar yapıcaklardır.Bu küçük reismlerin cıkması için hostunuza resim yüklemeniz gerekli.Konu acarken Resmi herhangi bir urlden değilde bilgisayarınızdan upload etmelisiniz.Görsel ekle deyip ordandan bilgisayardan yükleyi seçmelisiniz. wp-content' yazma izni vermelisinizki resim yüklenebilsin ( wp-content chamod 777 )Buraya kadar herşeyi yaptık ve anasayfaya baktık sizde ne cıktı bilmiyorum ama bende resim gözükmüyor.Resmin üzerine sağ tıklayıp özellikler diyorum url olarak http://www.siteismi.net/wp-content/t...h=75&zc=T&q=95 adresini veriyor.

Anasayfaya ufak resimler ekleme olayını çözebilen olursa lütfen yazsın