Aynısı banada oldu.tam 4 gün (96 saat) çıktım.pazartesi sabah 8.30da başlayıp cuma sabah 8.30da bitmişti.

Muhabbeti falan kestim onun bulunduğu yerde akrabalarım vardı oraya bile çok nadir gidiyordum 2 3 ay geçtikten sonra uzaktan görüşmüştük,akşamına mesaj geldi iyi geceler hesabı falan diye.

yine cevap falan verdim yaklaşık bi ay sonra bidaha mesaj attı.Bana yazdığı belliydi içimden yüz vermemek geldi fakat dayanamadım içimdeki kötülük ona cevap vermem için zorladı.
Cevap verdim muhabbet koyulaştı,pat 1 hafta sona çıkmaya başladık(teklifide o etti hatta).daha sonra zırt pırt buluştuk falan ama içimdeki nefret hiç dinmedi hep kötü emellerime alet ettim.Halada içimdeki nefret dinmedi ona karşı.

Sözün özü sallama 2-3 ay sonra, o atmasa bile boştaysa sen mesaj at,erkekliğinin zevkini çıkar.böyle kızlara yaranılmaz.