İçimi dökme sırası bana geldi galiba. Biraz rahatlamak istiyorum sizide rahatsız edeceğim ama kusuruma bakmayın artık. Meselemiz kız meselesi. Uzun zamandır (yaklaşık 1.5 senedir) hayatımda kimse olmamıştı. Ben istememiştim, bıkmıştım kızlardan, vurup kaçanlardan. Bir gün eskiden aşık olduğum kızın ayrıldığını öğrendim(2 senelik sevgilisi). Kız beni msne ekledi işte telefonumu felan aldı. İyi hoş güzel güzel gidiyordu herşey. İçimde garip duygular hissetmeye başladım uzun zaman sonra. Kıpır kıpır oldu içim. Korkuyordum ama. Bir gün kız benimle buluşmak istedi felan güzel geçti. Haftaya tekrar oldu bu sefer ben istedim. Çok güzeldi ve kızın sınıf arkadaşı gördü bizi (o da söylemiş kızlara felan). Neyse o akşam artık tutamadım kendimi ve açıldım kıza. Cevap beklediğim gibiydi. "Bende bir şeyler hissediyorum" diye. Ama içimde yine bir korku. Birden nereden çıktıysa kız dedi ki sen en yakın arkadaşımla çıktın yapamam bunu :/. Tabi ben şok. O kızın bu konumda adının geçeceğini hiç tahmin etmezdim. Öyle böyle derken 2-3 gün geçti. Bir olur bir olmaz diyip durdu. Bu arada bu sebep bana saçma geldi ve hala aklının eski sevgilisinde olup olmadığını sordum. Hayır yok öyle bir şey dedi. İnanmak istedim galiba bende buna. Dün gece ortak bir karara vardık. En yakın arkadaşlarımızın dışında kimse bilmeyecekti birlikte olduğumuzu. Nedeni şuydu ki, en yakın arkadaşının eski sevgilisiyle lafları olmasın diye. Fenerbahçe yenilmesine rağmen dün o kadar mutlu oldum ki. İyi güzel sabahda güzeldi. Ne olduysa işte o lanet öğlen vakti oldu. Bir mesaj geldi. Güle eğlene açtım başladım okumaya. "Ben yapamayacağım düşünmekten miğdeme ağrılar girdi arkadaş olarak kalalım :/" beynimden kaynar sular boşaldı. Cevap vermedim. Yaklaşık iki saat sonra "Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap!" diye bir mesaj attım ve daha sonra hiç bir şey demedim ve yazmadım. Baktım facebook üyeliğini kapatmış. Msn girdi ve nickinde "mutlu çok mutlu " yazıyordu. İçimden geçirdim acaba eski sevgilisiyle mi barıştı diye. Bir mesaj attım biraz laf koymak ve içimi boşaltmak için ama baktım telefonu kapalıydı. Hala mesajın iletilmesini bekler durumdayım. İçimde garip bir his var hiç istemediğim şekilde. Kız hayatıma girdi zorla ve sonra çekip gitti. Kendimi saf, salak hisseder duruma geldim. Ne yapacağımı bilmiyorum. İçinden çıkılmaz bir haldeyim. Allah'tan günlük hayatımı etkilemiyor. Moralimi iyi tutmaya çalışıyorum. Sürekli birşeylerle meşgul oluyorum. Ne demeli ne yapmalı ki bu kıza? :/