Merhaba arkadaşlar.
Basit bir sistem üzerinden geliştirmiş olduğum php portal scripti mevcut.
Tarayıcıdan tarayıcıya farklı gösteriyor en düzgün Internet Explorer 1024 x 768Çözünürlükte gözükmektedir. Alan kişi Css ile bu sorunu çözebilir.
Tüm veri isimleri Keywords ve title olarak görüntülenmesi sağlanmıştır. Sağ tuş kilitlidir.
Portal'da
Arama,
Download,
Oyunlar,
Müzikler,
Videolar,
Resimler,
Sitene ekle,
Iletişim
Sayfaları mevcuttur..
Ana sayfada duyurular yeni eklenen 10 dosya, 10 video linki ve reklam alanı gözükmektedir.
Ayrıca bannere tıklamadan download pasif kalmaktadır download tüm bölümlerde vardır resim, müzik, video, oyunlar ve download bölümleri içinde butonları mevcuttur. Müzikte sadece dinlemek olsun telif vs olduğu için download butonlarının aktif olmasını iptal ettim sadece download kategorisinde çalısmaktadır diğerlerinde çalışmamaktadır dilerseniz basit bir değişiklikle eski halien getirebilirsiniz..
Admin Panelin'de
Menüye sayfa ekeleme, sayfa çıkartma, düzenlemek,
Resim kategorisi oluşturmak
Resim eklemek,
Müzik Ketegorisi oluşturmak,
Müzik eklemek,
Video Kategorisi oluşturmak,
Video eklemek,
Oyun Kategorisi oluşturmak,
Oyun eklemek,
Download Kategorisi oluşturmak,
Download dosyası eklemek,
Duyuru eklemek,
Reklam kodu eklemek,
Toplist sitelerinin verdiği kodları eklemek (Toplist için yapmıştım sayaç için kullanıyorum),
Genel Site ayarları başlık vs düzenlemek. Mevcuttur.
Yorum Bölümü bulunmaktaydı iptal ettim.
Ayrıca Üyelik sistemi yoktur sitede sadece admin panelinden veri eklenebilir.
Videolar flash video veya media player dosyası olarak eklenebilir 2 tür seçenek bulunmaktadır. Flash video player mevcuttur.
Dileyen youtube,google video gibi video sitelerinin videoları eklemek için seçenek oluşturabilirler.
Açık kaynak kodludur dilediğiniz gibi rahatlıkla geliştirebilirsiniz.
Linkler Sef olarak veri isimleri şeklinde ayarlanmıştır. Ayrıca yukardada belirttiğim gibi keywords ve title olarakta veri isimleri geçmektedir Whois Sc'nin vermiş olduğu SEO Score : 88%
Ciddi olarak Satın almak isteyen arkadaşlardan teklif bekliyorum.
Dileyene hostta ayarlıyabilirim.
Dil : PHP
Ekran Görüntüleri:

Demo link : .::| Ana Sayfa |::. Etkileyici.Net / Kalite Tesadüf değildir. Müzik - Oyun - Resim - Video - Download Hizmetleri