Merhabalar Arkadaşlar

Bugün oyunu bir süre oynadım ve bugüne dek hemen hemen tüm NFS serilerini oynamış birisi olarak ilk izlenimlerimi sizinle paylaşmak ve oyunu oynayan arkadaşların fikirlerini paylaşmalarını rica ediyorum.

Oyun Hakkında

Oyun yaklaşık 6 Gb boyutunda sanırım tek dvd olarak piyasaya çıkmış.

Oynanabilirlik açısından gayet güzel yapılmış, dönüşlerde diğer nfs oyunlarında olduğu gibi dönüşşlerde çok fazla savrulma olmuyor. Yalnız görüntüler beni açıkçası tatmin etmedi yani ekran kartından mıdır bilemedim ama Most Wanted - Carbon oyunlarını full çözünürlükte oynarken bu oyunu söylemesi ayıp (800x600)de ancak oynayabiliyorum fakat oyun yine akıcı çok fena sayılmaz.

Mesela oyunda dikkatimi çeken noktalardan birisi de çevrenin oldukça lüks binalarla dizayn edilmesi de oyuna ayrı bir hava katmış bu yönünden bizden bir + daha alıyor. Araba yelpazesi de oldukça geniş olan oyunumuzda yollarda serbest gezen araçlarda da oldukça tatmin edici iyileştirmeler yapılmış.(Mesela jeeplerin farklı renk çeşitlerine sahip olması. kasalı ve kasasız kamyonların sokakta gezmeleri vb.)

Yalnız oyunda ilgimi çeken bir kısmı da sizinle paylaşmak istiyorum. Örneğin yokuş yukarı tırmanırken görüntü bir süre donup yeni yolun ekrana aktarılmasından sonra oyuna devam edilmesine bir anlam vermiş değilim? Fikri Olan Var Mı ?

Kısacası Oynamak İsteyen Arkadaşlara Tavsiyelerim

Oyunu rahat oynamak istiyorum diyen arkadaşlar en azından 2 GB RAM' e sahip olmalı, 512'den aşağı ekran kartı sanırım oyunu zor oynatır bu yüzden 512 MB Ekran Kartı'nız olmalı. En az P4 2.8 GHZ CPU ya sahip bir işlemci bu oyun için sanırım işinizi görecektir.

DİPNOT: Oyunu bizzat kendim inceledim ve şahsi fikirlerimi sizlerle paylaşmak, var sa oyun hakkında bilgi edinmek isteyen arkadaşlara bir ön bilgi olması amacıyla bu yazımı sizlerle paylaşıyorum.

Benden bu kadar sizin fikirleriniz nelerdir?