memolipascal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
AltınSoft Açıklaması;

AltınSoft olarak biz hiç bir müşterimizi madur etmeyiz, Gerek uzun yıllara dayanan tecrübemiz gerek iş anlayışımız olarak hiç bir müşterimize yanlış bilgi yanlış hizmet verip madur etmeyiz. Biz elimizden geldiğince 7/24 kesintisiz yayın ve destek vermeye çalışıyoruz. Bu anlamda bize *********** diyerek yaklaşmanız çok üzücü biz size hiç bir zaman yanlış bir yaklaşım ve düşünce içinde olmadık olamayız. Konu kısaca siz reseller aldınız siteleriniz uzun uğraşlar sonunda taşındı ve bir siteniz taşınacak bunu çoğu firma yapmaz. Reselleri aldıktan 3 gün sonra geldiniz dediniz ben TR lokasyon istiyorum size şuan olmadığı ve olduğunda sitenizin taşınacağı söylendi. Ama şuan TR veri merkezimizdeki sorunlar nedeni ile çok reseller hesabımız Almanya sunucularımıza taşınmıştır ve Almanyadaki sunucularımızdan hiç bir müşterimiz şikayetçi değildir çoğu TR veri merkezinden kat kat üstündür gerek hizmet gerek hız olarak. Bu anlamda size TR de sorun olduğunu ve yinede sorunu çözdükten sonra sitelerinizi TR lokasyona alacağımızı söyledik ama şuan sorunlar var şimdi alırsak sürekli sorun yaşayacaksınız size dedikki gelin taşıyalım sitelerinizi almanyadaki sunucularımıza bir görün hızlımı değilmi. Hem zaten pakedi alırken paket detaylarını incelemiş olsaydınız göreceğiniz gibi 2 ayı geçik süredir Reseller paketlerimiz Almanya lokasyonludur bu paketlerde çeşitli kampanyalar vs.. yaparak çok sayıda reseller satışımız olmuştur ve hiç bir müşterimizi asla ve asla madur etmemişsizdir. Konu kısaca siz pakedi alırken dikkat etmeyip lokasyona sonra gelip ben TR lokasyon aldım beni dolandırdınız demeniz yanlıştır ortada bir dolandırıcılık söz konusu değildir. Şuan tekrar diyoruz TR deki sorunu çözelim sitelerinizi yine TR den yayınlarız bu bizim için problem değil ama sorun varken TR den hesap açmamız ne sizi mutlu eder nede bizi. Sizin bize yaklaşım şekliniz çok yanlıştır bu konuda anlaşılmayacak bir durum yoktur. Konuyu açarken Dolandırılıkdık diye başlık yazmanız için paranızın el koyulup hizmet verilmemesi gereklidir bizden hizmet aldığınız ilk günden bu güne kadar hizmetlerinizde her hangi bir problem yaşanmamıştır.

Saygılarımızla.
AltınSoft Bilişim
Mevlüt Çavuş
AltınSoft - Windows, Linux, Reseller, Hosting, Domain Tescili, Dedicated, Vps Sunucu
adam sizin hizmetinizi sorgulamıyor.
siz adama tr diye satmışsınız,almanya çıkmış.
mevzu bu.
almanya iyi yada kötü demiyorlar.