kuleli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuya kimsenin yorum getirmemesi garip geldi bana ya herkes biliyordu bunu ben yeni öğrendim.
Yada kimsenin umrunda değil. Belki konu başlığı 1 ayda adsense zengliniği hemen tıkla filan olmalı.
Bunu herkes bilmiyor malesef keşke bilse. Bazı kişiler biliyor ama bunların hakkında karalama kampanyası yapmıyolar. Kötü bi durum söz konusu...
1 ayda adsense zengiliğide yazılsada sanmıyorumki çok yorum yazılcak herkes Para derdinde kazanma derdinde ama düşünmüyolarki para kaybediyorlar
Nasılmı? Bu ve bu tür dolandırıcılığa müsade ediyorlar Türkiye Devleti bu dolandırıcılardan dolayı para kaybediyor e sonuç olarak bu duruma müsade edenlerde kaybetmiş oluyor
E peki müsade etmeyenler? Müsade edenler müsade etmeyenlere göre çok olunca malesef onlarda arada kaynıyo Kurunun yanında Yaşta yanıyor...
Para kaybetmemek için Herkesi Duyarlı olmaya DAVET EDİYORUM!

silgitsin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence gayet güzel ve anlamlı bir yazı olmuş..maalesef heryerde oldugu gibi nettede dolandırıcılık giderek artmakta.
.bazen aklıma bu konularda yetkilerin pasif kaldıgını düşünüyorum kendımcede..
o tarz sitelerinden başkalarını bulan olursa ve buraya eklerse sevinirim ki bunlara prim tanımayalım bu şekilde...
Yetkililer kesinlikle pasif eğer olmasalardı ya hiç olmazdı yada çok çok az olurdu sayıları bi o kadar fazlaki... Ben bir ara bu konuyla ilgilenen birime mail atmıştım onlarda her hangi bir cevap yazmadılar.

drift34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bilgilendirdiğin için tşkler kredi kartım olunca dikkat edicem bunlara
Sadece dikkat etme dikkatte ettir. Ayrıca tavsiyem pek kredi kartıda edinmeye kalkma...

ruuzgar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalıntı kredi kartı ile alınan adwordsler takip edilemiyormu..
Tam kastın nedir orayada açıklık getirmek isterim.