Promoted video olayını biraz daha ön plana çıkararak gelir payını büyütmeye çalışsa da, TechCrunch'ın verilerine göre partner olarak tanımlanan kullanıcıların tamamı, aktif olarak video upload yapan tüm kullanıcıların %4 gibi bir kısmını oluşturuyormuş. %96 lık bir kısım özellikle telif hakkı gibi nedenlerden dolayı gelir elde edemeyeceği videolar.

Bence Youtube'nin tek eksiği HD video desteklememesi. Vimeo, Dailymotion gibi siteler çok önce davrandılar hatta Vimeo bu özellikle ilk öne çıkan site oldu.

MGM filmleri test olarak yayınlanmaya başlamış ve Amerika'nın önde gelen networkleri HBO ve Showtime kanallarıyla haftalık dizileri full olarak izletmek için anlaşacaklardı en son. Ama henüz rastlamadım. Bu yayınlar sadece Amerika'ya açık olursa Hulu'nun kullanıcı kitlesine ulaşmak sadece kaliteye kalıyor ki HQ video ile HD'nin karşısında durması şu haliyle zor. HD'nin bu işi çözen tek şey olduğu söylenemez. Borçtan harçtan kurtulup ücretini ödemeyi göze aldıkları takdirde yayın kısmında Global pazar payını kendine bağlayabilir diye düşünüyorum.

Şahsen bir dizi ve sinema manyağı olarak, Hulu Türkiye'ye açık olsaydı şu an takip ettiğim programları ve filmleri download etmezdim.