Yapıkredi bankası internet ve şube bankacılığında gayet başarılı, bugüne kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım. bir kötülüğü sanalkart muhabbeti yok. onuda yakın zamanda koyarlar sanırım. gayet kullanışlı ve güvenli.
kimlik fotokopisi istiyorlar bildiğim kadarı ile, bir de vadesiz mevduat hesabı açtıracaksan, 50 YTL para yatıracaksın hesabına. ( o zaman öyleydi)
parayı onlar almıyorlar senin hesabına yatırıyorlar. hesabı açtıktan sonra parayı geri çekebiliyorsun yani.
bir de hesap açtırırken ilgili kişiye bildirirsin, hesabımı internet bankacılığına da açtırmak istiyorum diye. gerekli işlemi yapar, bilgiyi verir.
EFT/Havale gibi işlemlerde işlem ücreti ödemiyorum, 0 masraf kesiyor, yıllık 20 YTL civarında işlem ücreti kesiyor.
Garanti düşünüyorsan 33 YTL para alıyorlar sigorta adı altında, parayı geri çekemiyorsun. çok çetrefilli banka. müşteri hizmetleri bi alem. işlemler bi alem. ama Çoğu kişi Garantibank kullanıyor havale yaparken avantajın olabilir.
Havale değilsede her EFT işleminde 1-1,5 YTL gibi işlem masrafı kesiyor olması lazım