yaslam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayır olay iran veya Türkiye değil olay sadece baştakileri sevmemek.. Bunun sonucunda söylenen laflar sansürcü devlet hiç bir devlette görülmemiş sansürler gibi laflar simdi bu haberler çıktıktan sonra söylenmemesi.
Yoksa bizi bütün dünyadaki olaylar ilgilendirir sadece Türkiye değil.Öyle olsaydı kendimizi dışardakiler ile kıyaslamazdık.Söze başka devletlerde görülmememiş diye başlamazdık.. Bu yüzden bizi diye genelleme değilde tekil konuşursanız sevinirim..Sizi sadece Türkiye ilgilendirebilir. Beni ama sizin gibi yurtdışında yaşar iken hem Türkiye gerekirse hemde yaşadığım ülke ilgilendirir ilgilendirmek zorundadır.. Başka ülkeler bizi ilgilendirmese idi bu konuyu okumaz veya yazmazdık.Burada işiniz nedir sizin yada neden okudunuz ilgilendirmiyor ise ?
ben ilgilendirmez demedim. türkiye kadar ilgilendirmez dedim. ki herkesin her konuya yazma gibi bi zorunluluğu yok. sadece olaylara bir pencereden bakıp aşırı savunmacı bir tavır sergilemişsiniz galiba.( eski yazılarınızı görmediğim için) neyse konuyu uzatmak istemiyorum. sansüre karşıyım. hangi sitenin bana zarar vereceğini seçecek kadar irade ve zekaya sahip olduğumu düşünüyorum. birilerinin benim yerime karar alması ve bu zorla uygulattığını SANMASI hoşuma gitmiyor. baştaki kim olursa olsun farketmez.