Kaan1950 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
HitcH 'i itrader'ini ( konudaki HitcH ile olan yazıları a'dan z'ye okudum ve yorum yapmıştım - https://www.r10.net/script-satisi/243...l-yonetim.html ( verilen -itrader linki )
scriptinde HitcH 'e scripti bi türlü düzgün teslim etmediğiniz göz önünde bulundurulursa, bu bütün projenin altından kalkacağınıza ben şahsen inanmıyorum..
kendim php coder'im, bu set bana tasarımdaki eksiklerimde yardımcı olabilirdi, 40 ytl 50 ytl'de sorun değil ama bunu 20 kişi verdiği zaman büyük para ve ben bu paranın karşılığını alacağımı bana nasıl taahhüt edebilirsin ( üstteki soruna karşın ) ?
Hitch'in sorunu yakosin'in uzun zamandır online olmaması.Ve dolayısı ile hatalar giderememiz.Ayrıyetten internete giricek vaktimin sınırlı olması nedeni ile Hitch ile msnde denk gelmememiz.Emin olki Yako girdiğinde Hitch'in bütün sorunları giderildi.

Kaan1950 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yazısınada KESİNLİKLE katılıyorum.. forumda EN çok güvenilir isimler bile yaptıkları projede eksik kaldığı bu dönemde böyle bi projeye kalkışmanız, sizin için olumsuz yönde etki olur, belirtmek istedim..
ne olsa bu konu yapmak istediğin proje için açıldı, bizde projen hakkında yorum yapıyoruz.. olumlu yorumlar nasıl hoşuna gidiyorsa, olumsuz yönleride sinirini bozmasın, olumsuz yorumlara görede projeni yönlendirirsin..
başarılar dilerim..
Saol.Öncelikle tabi geçtiğimiz günlerde bazı olaylar yaşandı.Ama ben burda parayı peşin alıp size göndericem demiyorum.
Sadece böyle birşey yapmayı düşünüyorum arkadaşlar. Böyle bir set olsa alırmısınız? diyerekten. Eğer olumlu olarak kişiler bulunursa. Seti hazırlayıp.Ödemeyi alıp gönderimi yapacağım.