yok abi aynı şansızlık bende de var her pr güncellemesinin olduğu zaman insanın sitesi suspended yermi ? düşünüyorum acaba pr güncelledigi zaman adamlar siteme backlink eklemek için mi suspended çekti diye 1 firma yapar 2 firma yapar hepsimi yapar hadi pr yi geçtim tam hit almaya başladım bi baktım vbulletin mail attı bizmi kapatalım yoksa senmi kapatırsın db yi mybb ye çevirdim hit düştü bu seferde pç in biri muyapa ekran götüntüsü göndermiş muyaptan mail site yi 1 ay sürligine kapattım ve açtığım gün hackladın ve oturdum düşündüm neden böyle oldu diye sonradan aklıma geldi
5 6 sene önce bende milletin sitesini hacklardım db lerini silerdim scriptlerini çeker varezlerdim abi bunları bıraktım şimdide o zarar verdigim insanların ahı nı alıyorum diye düşünüyorum onun için herşeyden vaz geçtim

Sana tavsiyem ise :hayatta hiçbişey için kendini üzme site hit almamış sandboxa gitmiş filan bunlar kafaya takılacak şeyler degil bu gün sitenin hiti düşerse yarın önüne daha da mutlu olacağın bişey çıkar buna inan.