Hocam burası polemik yeri değil ama ayıp oluyor. Ben sizin beklettiğim için özür diledim. Hak mevzusuna dikkat ettiğim için sizinle helalleştim. Siz şimdi gelmişsiniz burada atıp tutuyorsunuz. Bu böyle olmaz. Yaptığınız yanlış. isim vermeden bile yapsanız kimseyi töhmet altında bırakmamanız gerekir. Ever arkadaşlar siteye talip oldum. Arkadaşı 3 günde beklettim. Haklıdır birşey demiyorum. Ama arkadaş öyle bir yazmışki sanki ben ilgilendiğim için başkaları ilgilenmemiş gibi. ilana satıldı yazılmadı. ilgisizliğin tek sebebi vardı oda fiyatın yüksek olması. önceki ilana bakın tek bir kişi cevap yazmamış. Ben arkadaşa tamam % 100 anlaştık demedim. Zaten öyle olsa ilana satıldı diye yaz derdim. öyle bir talebim olmadı. Anlaşacak gibiydik ama son anda bir güven sorun oldu. bende beklettiğim için özür diledim arkadaşta kabul etti. şimdi buraya gelip isim vermedende olsa insanları suçlamak hoş değil. sanki ilgisizliğin suçlusu benmişim gibi bir tablo çizilmiş. Fiyatı çekin sitenin gerçek değerine bakın ilgi nasıl artıyor.
lütfen birdaha böyle insanların arkasından atmayın. sizin gibi efendi bir kardeşimizde yakışmıyor. Beni bu camiada az insan tanır ama tanıyanlarda bilirler. kimseyi kırmayacağımı, kimseyi incitmeyeceğimi bilirler. lütfen sizde bu konulara dikkat edin.
hayırlı satışlar dilerim. inşallah istediğiniz fiyata satarsınız. site gerçekten çok güzel ve emek verilmiş.