Konu
Altinsoft.com Tarafından Mağdur Edildim !
24-11-2008, 15:18:28
MerTuE
Üyeliği durduruldu
MErhabalar;
Yaklaşık 12-13 gün önce
AltınSoft - Windows, Linux, Reseller, Hosting, Domain Tescili, Dedicated, Vps Sunucu
sitesinden 50 cgb alan 400 cgb trafik tr locasyon linux reseller olmak üzere Altın Soft Yetkilisi Mehmet Bey ile anlaştık.Daha sonra destek bileti açıp istediğim özellikleri yazdım dikkat ediniz !! Tr locasyon diyerek anlaştık !Aradan 3 gün geçti tüm sitelerim biri hariç altın softa taşındı.Ve bir arkadaşım bana locasyonun almanya olduğunu soyledi.Hemen baktım meğerse bana almanya locasyonlu reseller açmışlar.
Neyse yanlışlık olmuştur diyerek tüm temiz kalpliliğim ve samimiyetimle destek bielti açtım durumu izah ettim.Bana ay tr sunucular ile sorun yaşadıklarını ay sonunda problemlerini çözeceklerini ve hesabımı tr locasyona taşıyacaklarını söylediler !! Aradan 10-15 gün geçti ..dün bir destek bileti açtım. Fakat yine aynı şeyi söylediler..Tr firmasıyla sorun yaşadıklarını belirttiler..İyide kardeşim satarken sorun yok ama?? Bu benim problemim mi hadi herşey bir tarafada msnde sordum beni yalancı duruma düşürdüler..belge gösterin dediler...Mehmet bey biliyor dedim ..ASKERE gitti dediler...Mevlüt bey biliyor dedim...Net bir cevap vermediler !!!İyi hoş aynı msnde kimle konuştuğumda belli değil ya neyse
Tamamiyle güvendiğim için destek biletlerinin bir fotokopisini saklamadım..Keşkede saklasaymışım...Sonra msnde dedimki paramı geri iade edin !mehmet bey bana 1 ay süre garanti verdi dedim. 1 ay sonra geri aide yapılabilir dediği içinde haliyle güvenmiştim ki bugün msnde çirkin bir iftira attılar..Neymiş efendim yalan konuşuyormuşum belge gösterecekmişim ?sonrada 1 ay geri iade sözkonusu değildir !! beee kardeşim madem 1 ay geri iade yapmıyorsunuz niçin yalan konuşuyorsunuz?? İnsanların yollarını şaşırtıyorsunuz...Dolandırıyorsunuz??Beee vicdansızlar 100 ytl için beni yalancı ettiniz..Param geri iade edilmediği gibi üstüne birde magdur edildim. Haa birde sizinle uğraşamam destek bileti açın deyip faça bile atıldı !!
Arkadaşlar ben yandım sizler yanmayın !! Uzak durun bu altın softan.Msn kayıtlarını (saklayabildiklerimi) ve son destek biletimi silinmeden sakladım.Buraya koyuyorum.Rezillikleri ortaya çıksın.