FeYSuMMeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeşim boş konuşuyorsun. istemiyorsan girme çık konudan hayret bişey sitenin alexası şu an 260k da 0 dan başlatmıyoruz heralde google da indexlenme çok mu zor bişey 2 hafta içinde gayet güzel indexlenir. Hayret bişey yahu.
Demek isteidğimi anladın ama neyse açıklıyım. Googlede bilene indexlenmemiş derken daha boş bir site dedim. (Googleye indexlemek kolay ama googleye bilene indexlenmemiş der gibi.) Googleye indexlense bilene baş sıralara getirme oda 2-3 ay alır. Daha sonra sitenini gelir getirmesini sağlıyacak düzey vss. Filan anamında söyledim.

Benim neye nasıl yorum yapacağıma sen karar veremezsin. Boş konuşuyosun gibi bir kanıyada varamazsın. Çünkü sana boş geliyor. Mesajları okurken biraz daha dikkatli oku yada okuduğunu anlama diye bir kaç kitap al yada ders al.
Ben sadece düşüncemi söledim. Sen bana yorum yazma mesjaıma çık gibi bir tabir kullanmazsın. Asıl sen yazdığın yazıya yazılan yorumları kaldıramıyorsan başlık açma bence.

Şuan burda sana yazı yazanlar verdiğin cevap ile kişiliğini belli ediyorsun zaten. Her mesajda bir kötülük arıyor ve o kişiyi aşağılamaya, haksız çıkarmaya çalışıyorsun. Yarın bir gün forumu yönetecek kişinin başına gelmez mi diye insan düşünmedende edemiyor.

Tabi o forumu yönetecek kişi sana katlanacak kadar sabırlı bireiyse bilemem.