strhost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sen daha zengin yaşamayı dahi bilemiyorsun be insan nekadar kazandıgını söylermi.? merak etme sen black in siyah oldugunu ögrenirken biz şapka diyorduk anladın umarım.Sen istedigin kadar kazan senin gibilere konyada" kubuz" derler kazanıyosan banane eleştirmek için degilde bak ben kazanıyorum sen bir şey den anlamıyorsun dermiş gibi hava var madem sen biliyon sen paylaş 12 mesajın var ne yaptında ne karşılık alcan adam gibi web master olsan r10a önceden üye olurdun kusura bakma r10a üye olmayan adama webmaster diyemiyorum ben kaliteli site, kaliteli iş, kaliteli alan. vay be analar ne evlatlar doguruyor kimse bilmiyordu heleki söyledin sen söylemezsen bu forumdakiler açtı helal olsun paylaşım budur.
bu arada biizm burda ekmek fırını var gel istersen sen burda ye burda her sabah çıkıyor ekmek
heh goca konyalı ne diyim

Afedersin ama bana webmasterliğini kanıtlayan bir kaç olay gösterir misin ?

r10 u bu kadar büyüttüğüne göre senden webmaster falan olmaz. üyeliğim konusuna gelince. daha öncede bir üye adım vardı. diğer türlü kulalndığım kullanıcı adı bu olduğu için bu adda bir üyelik açtım. öyle herşeye cevap vererek mesaj sayısını artırmak bana göre de değil.

ayrıca kimseye sen bişey bilmiyorsun gibi ibrarede bulunmadım. yaptığın yöntemin seo ile birlikte yapılmasını. google hiti olmadan adsense i tehlikeye atmaktan başka bi işe yaramıcağını söyledim. aksini söyleyen varsa buyursun.

bu arada şimdi yine sorarsın eski nickim : lyricstr içinde ukte kalır bi araştır