Benden sunucu istemiyorsun test etmek için ama bana vps satmaya kalkıyorsun seni anlamak mümkün değil .
Pazartesi lütfen benimle iletişim kur sana acık ofis adresimizi vereyim seni burada ağırlıyalım ve sözleşmemizi yapalım sayet sözleşme metninde yazanların dıında bir sey ile karsılasırsan seve seve sorunlarımızı adli makamlarda çözmeye hazırım.
bence sorun yaratmakdan cok sorunu çözmek için yazmalısın. ben burada sorun degıl eger varsa bır soun veya proplem bunu yazmak ıcın yazıyorum ve yazdıklarımda gayet acık ve net süphen varsa sana bır ay sunucu vereyım ve kullan sonucu burada tum arkadaslar ile paylaş.
satayım demedim ki, al ücretsiz kullan

yahoo'ya komşu siten olsun.
ofis adresine gerek yok faxım var faxlarsın sözleşmeyi. Madde olarak sadece şunu istiyorum
Hostsima.com 'un Almanya'dan sağladığı sunucularda minimum 30TB veri alışverişi (in/out) garantisi vardır. Eğer 29 TB dahil olmak üzere 1 ay içinde 30 TB kullanım yapamazsanız, ödediğiniz bedelin 5 katı bedeli geri size iade edilecektir
Ortada sorun yok, aslında var ama at gözlüğü ile baktıkça çözülmez bu sorunlar. Hala sunucu vereyim kullan diyorsun. Ama şunu anlamanı bekliyorum.
Bu metni bana gönder şirket kaşen ve imzalarınızla beraber, Ingilizce ve Türkçe ayrı kağıtlarda, hem içeride hem dışarıda seve seve satacağım sunucularını. Binlerce doların olacak.
Daha fazla konu kirletmemek adına, pazartesiyi bekliyorum umarım hala gel sunucu vereyim kullan demezsin