NeLph adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim bildiklerimi bilmen için çok ekmek yemen lazım

ne oldu bişeyler zorunamı gitti. böyle bir konu açıyorsan sonuçları konusunda da bilgi vermen lazım. yoksa öyle car rental fln site açıp sitenden banner yap TIKLAYIN diyip gönderiyosun. sonra iki arkadaşına tıklatıyosun çok verdi diyorsun.

ayrıca ben hitli sitelerden düşük tık bedelleri ve yüksek tık oranıyla kazanıyorum. bu tür olaylara ayıracak zamanı siteye ayırdığımdan hit geliyo haliyle gelen hitte para getiriyor.

++ ayrıca çok kazanmak istiyorsanız yapacak şey basit.

kaliteli site, kaliteli iş, kaliteli alan.
sen daha zengin yaşamayı dahi bilemiyorsun be insan nekadar kazandıgını söylermi.? merak etme sen black in siyah oldugunu ögrenirken biz şapka diyorduk anladın umarım.Sen istedigin kadar kazan senin gibilere konyada" kubuz" derler kazanıyosan banane eleştirmek için degilde bak ben kazanıyorum sen bir şey den anlamıyorsun dermiş gibi hava var madem sen biliyon sen paylaş 12 mesajın var ne yaptında ne karşılık alcan adam gibi web master olsan r10a önceden üye olurdun kusura bakma r10a üye olmayan adama webmaster diyemiyorum ben kaliteli site, kaliteli iş, kaliteli alan. vay be analar ne evlatlar doguruyor kimse bilmiyordu heleki söyledin sen söylemezsen bu forumdakiler açtı helal olsun paylaşım budur.

bu arada biizm burda ekmek fırını var gel istersen sen burda ye burda her sabah çıkıyor ekmek