affetmekyok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum lafı çevirme
Ben kimseyle çalışmadım daha önce. Kendim powerVPS teknik destek elemanıyım www.powerVPS.com dünyanın 2. büyük VPS hosting firması
Ben sana download edemezsin veya yavaş olur demedim. Sadece dedicated bw ile shared bwnin arasındaki farkı anlattım. Ama tabii başka türlü anladıysan benim problemim değil. Dediğim teklif halen geçerli, belgele 100mbps dedicated bw'i, 500 müşteri garanti veriyorum.
Tekrar edeyimde yine lafı dolandırma,
güzel sonuçlar alırsın bunda takıldığım yer yok sonuçta Almanya. Ama dedicated bw diye shared'i önümüze sürmen komik geldi bende bildiklerimi paylaştım.
Ha bu arada lazımsa ben sana ücretsiz VPS vereyim powerVPS olarak Equinix DC'lerini kullanıyoruz. Yahoonun hala evi, google'in eski datacentre'si. Gerçek retina taramalı, silahlı korumaların olduğu DC
Email : kismet@defenderhosting.com
Hayırlı İşler
yazdıklarımı dikkatli okumanı öneriyorum sana lafı dolandırmıyorum veya baska bır sey de solemıyorum sana dedıgım gayet acık ve net. sana verecegım sunucu share degıl eger dedıgın gıbı hat 10 veya daha fazla sunucu tarafından paylastırılmıs olsaydı 32 TB lık download veya upload sonucnu kesınlıkle alamasın nedenı gayet acık bu hattı sen kullanmadıgın ıcın bır den fazla kısının aynı hattı kullanması ve hat kapasıtesının dolması nedenı ıle kesınlıkle 32 tb yakalayamazsın FDC de oldugu gıbı, yanı lafı cevırme fılan yazmana gerek yok yazdıklarım gayet acık ve net al sunucyu bır ay boyunca download veya upload seklınde 32 TB lık veri transfer işlemini gerceklestır eğer 32 tb veya en basıt sekılde 30 TB altında bır veri tarsnferı gerceklestırırsen gelırsın burda dersın kı evet ben sunucuyu aldım ve dedıgı gıbı test ettım 10 TB verı transferının ustune cıkamadım bu sunucu share dersın. burda benım lafı cevirdiğim filan yok gayet acık bır sekılde yazıyorum lafı cevırdıgım kanatine nerden vardın anlamış değilim.