Merhaba arkadaşlar herşeyden önce şunu söyleyeyim kodlamadan fazla anlamam.Ama nette görüyoruz, herkesin takıldığı farklı cizgilerde ve boyutlarda bir çok forum var ki bunların bi çogunun sahibi de buradadır...Benim soylemek istediğim sey şu.Bunun adı script yada her neyse, herkesin gundemdeki konularla ilgili yorumlarını yazabildiği,konusabildiği bi kürsü yapalım.Bu kürsünün kodlarını isteyenler kendi forumlarına eklesinler...Ama bu sistem kodların eklendiği tum forumlar için ortak calısmalı.yani A sitesinde yazılan B sitesinde görülebilmeli...Bu şekilde ortak bir paylaşım alanı doğacak ve güncel konularla ilgili daha cok fikir alısverişinin yanında belki de Türkiye'de en zahmetli ve maliyetli sey olan kendi sesini duyurma,fikirlerini baskalarına ulaştırma ihtiyacını gidermiş oluruz.Teknik olarak ne kadar mumkun bilmiyorum ama eğer yapılabilirse bence tutar ve bunu r10 adına yapabiliriz.gereklidir denirse bi denetim sistemi de oluşturulabilir,mesela ip control,ip ban,yasaklı sözcük vs...
Evet arkadaslar bu konuyla ilgili yorumlarınızı ve ilgilenen varsa teknik olarak yeterli gönüllü arkadaşları bekliyorum.Ben fikrimi attım öyle,gerisi size kalmıs...
Yorumlarınızı bekliyoruz....