Dostum lafı çevirme
Ben kimseyle çalışmadım daha önce. Kendim powerVPS teknik destek elemanıyım
www.powerVPS.com dünyanın 2. büyük VPS hosting firması
Ben sana download edemezsin veya yavaş olur demedim. Sadece dedicated bw ile shared bwnin arasındaki farkı anlattım. Ama tabii başka türlü anladıysan benim problemim değil. Dediğim teklif halen geçerli, belgele 100mbps dedicated bw'i, 500 müşteri
garanti veriyorum.
Tekrar edeyimde yine lafı dolandırma,
güzel sonuçlar alırsın bunda takıldığım yer yok sonuçta Almanya. Ama dedicated bw diye shared'i önümüze sürmen komik geldi bende bildiklerimi paylaştım.
Ha bu arada lazımsa ben sana ücretsiz VPS vereyim powerVPS olarak Equinix DC'lerini kullanıyoruz. Yahoonun hala evi, google'in eski datacentre'si.
Gerçek retina taramalı, silahlı korumaların olduğu DC
Email :
kismet@defenderhosting.com
Hayırlı İşler
fazla söze gerek yok gel sana ücretsiz bir sunucu vereyim 1 ay kullan daha sonra gel fikirlerini diğerleri ile paylaş seneledir biz bu işin içindeyiz ve her zaman bu forumda ben birileri ile bir seylerin kavgasını yapıyorum; ve sonuc olarak mesajları zaten ıncelerseniz geri gelip özür diliyorlar;
daha önce kimle çalışıp kim sizin canınızı yaktıysa aynı şekilde bizimde bu şekilde sizin canınızı yakacağımızı düşünüyorsunuz veya bu piskoloji ile hareket ediyorsunuz.
dediğim gibi sana bir sunucu vereyim 1 ay kullan download yap download yaptır hiç fark etmez daha sonra burda bu forumda aynı başlık altında düşüncelerini diğer dostlar ile paylaşırsın.
msn :
msn@hostsima.com dan ulaş bana