>Site Adı:
-Dijital Muzik | Bilgisayar Destekli Müzik Forumları
>Domain:
-http://www.dijitalmuzik.net/
>Talep Edilen Hosting:
-Linux (PHP) Hosting. Minimum 200MB ve Mimimum 5GB Trafik.
- Mimum %99.7 Uptime oranı
>Kurucusu
-Can Sapankaya 17 E İstanbul
>Bilgi Düzeyi:
-Daha önce WiiTurkey.com forumlarını kurdum. Site kısa bir zamanda ciddi bir yol katetti. Google Türkiye sayfasında Wii yazdığınızda ilk sırada çıkıyordu. PageRank4 oldu. Daha sonra sitenin düşündüğümden çok büyümesi sonucu siteyi yönetemedim ve 400 YTL karşılığında sattım. (Sattığım kişi siteyi kullanmıyor!) Bu başarının nedeninin ayrıntılarda gizli olduğunu düşünüyorum. Tasarımı çok başarılı idi. Üyeler son derece yakın davrandım. Tanıtımı iyi yaptım ve site büyüdü. DijitalMuzik.net'te de aynı durumun ortaya çıkmasını umuyorum ancak sizin vereceğiniz sponsorluk ile bu sitemde bu sorunları aşıcağıma inanıyorum. Hosting Sponsorluk dışında ilerleyen zamanlarda bilgi olarak da yardımcı olamınızı talep ediyorum. (Sitenin başarılı olması durumunda.)
>Logosu:
>Site Türü:
-Yeni çıkan phpBB3 forumlarını başarısız bulduğumdan dolayı modlu phpBB2 kullancağım.
>Sitenin Hitap Ettiği Kitle:
-Türkiye'de bu işle ciddi uğraşan kişiler var. Sektörde son derece işsizlik ve istenilen başarıyı elde edememe durumları söz konusu. Bu işle uğraşan insanlar sürekli bir arayış halinde. Bu forumun sorunları çözmek adına bu insanları bir araya getireceğini düşünüyorum.
>Olabilecek En Kötü Senaryo:
-Sitemin insanlar tarafından beğenilmemesi ve beklenen kitleye ulaşamamak.
(Bu durumda sitem bir süre daha yayın hayatına ya başka serverda devam edecek ya da ben bedeli ile memnun kal(acağım)dığım sizin hostinginizden hosting hizmeti almaya devam edeceğim.)
>Olabilecek En İyi Senaryo:
-Sitemin, şirketinizin Hosting sponsorluğu ve bilgilerimin yetersiz kaldığı durumlarda yardımları ile başarılı olması ve şirketinizin sponsorluğunda yayın hayatına devam etmesi. Siteden ciddi bir kitle oluşması durumunda DijitalMuzik.net'in bir ''Dergi'' olarakta yayın hayatına çift iletişim organı ile devam etmesi.
Lütfen teklifleri konuya yazınız. Özel mesaj atmayınız.