ne kadar iyi çalışırsan o kadar çok kazanırsın mantığı =) güzel fakat riskli bir iş çalışan arkadaş iki ay sonra forumdan çok yüksek gelir elde etmeye başlarsa aranızda sorun çıkmayacağının garantisini vermeniz gerekiyor
o 2 ay süresince ben bu güveni kendisine kazandırabileceğimi düşünüyorum.
Forum zaten googleye indexlenmemiş. Kişi sizin forumunuzla ilgilenip onun gelir getirebilecek bir düzeye getire biliyorsa o kişi niye kendi forumunu açıp karın %100 almıyor. Sizin forumunuz ile ilgilenip %60 razı olsun.
kardeşim boş konuşuyorsun. istemiyorsan girme çık konudan hayret bişey sitenin alexası şu an 260k da 0 dan başlatmıyoruz heralde google da indexlenme çok mu zor bişey 2 hafta içinde gayet güzel indexlenir. Hayret bişey yahu.
YAni öleme eşşeğim yaz gelsin diyon. googleye indexlenmeyen bir forum googlede üst sıralara çıkması için 6 ay geçmesi lazım ee 6 ay boyunca yaptığımızda zararımıza olacak yani
arkadaşım sana ne diyeyim yahu. google da üst sıralara çıkması 6 ay geçmesi gerekiyomuş yapma yaaa sen beceriksiz sen bana ne. madem zararına olacak sağ üst köşede çarpı ( x ) var bas ona git.
lütfen gereksiz mesajlarla konumu çöplüğe çevirmeyin banada -rep ve report gibi şeyler yaptırtmayın. çok kırıcı konuştuysam özür dilerim. hala forum la ilgilenecek kişi aranıyor.