1.Tamam onlara sadece neden bu hatayı verdiğini sor ( içeriyor full path phpThumb ile ) ve onlara neden bunun böyle olduğunu sor. Ve full http path yerine ilgili dizin kullanılırsa eğer neden çalıştığını sor.
2. Şey, bu neden olabilir?
xxx
sorunsuz çalışıyor, bu bölgede problem gözükmüyor
Ayrıca
xxx
hangisi çalışıyor ve hangi formatta resimleri alıyorsun, test'in hemen üzerindeki organise yüklemeyi kapattım.
Böylece eminim biraz problem olacak sorduğun thumbnail için php dosyası bla bla bla..
Veya belkide hepsini yanlış yaptım.
Bu makalede hiç resim yokken ana sayfadan nasıl thumbnail alabildiğin ""mywordpressdesign.com/max/world/americas/consumers-cut-back-sharply-on-spending/"
mod-security kapanaya çalıştım
<IfModule mod_security.c>
SecFilterEngine Off
SecFilterScanPOST Off
</IfModule>
Settings -> Miscellaneous ile oynama yaptım, tam url tanımladım ve ay/yıl dosyalarına orgnaise yüklemeyi kapadım
Default dosya wp-content/uploads.
Ayrıca default thumbnail ölçüsünü 75*75 ve medium 330*250 olarak değiştirdim ( kutuya tam sığacak şekilde tamammı? )
İnan bana , bu sadece bir server sorunu. sana binlerce blog sayabilirim hiç bir şikayet almadım hiçbirinden. başka herhangi bir serverda sorunsuz çalıştırabilirsin. Ne olduğunu tam olarak bilmiyroum, fakat hiç birşey thumb scripti kesemez.