Millet forward ederken cc yapmadığı sürece mail korsanları bu yöntemlere devam edecek.

-Organ mafyası birine ilaçlı bir şey yedirir içirir böbreğini alır.
Oysa çoğu zaman annenin babanın organı çocuğuna tutmazken sokakta uyuşturdukları adamın organının tuttuğu birini yarım günde nereden bulacaklar?
-Bilmem ne şirketinden bilmem ne yiyen biri zehirlenerek öldü. Dikkat edin herkese haber verin.
-Zart zurt adına bir hacker türkiye deki tüm mail hesaplarını hackleyeceğini söyledi. size bilmem ne adresinden bir mail gelirse sakın açmayın tüm arkadaşlarınıza gönderin haber verin.
-Microsoft msn listelerini güncelliyor. aktif olmayan hesapları siliyor. Bu maili tüm arkadaşlarınıza gönderip hesabınızın aktif olduğunu kanıtlayın yoksa sizin de hesabınız silinebiir.
-Bilmem nereli lösemi hastası çocuğa bu mailin bilmem kaç milyon kişiye ulaşması durumunda microsoft ameliyatı için sponsor oluyor siz de gönderim.
-Bu maili alan köylü kral olmuş. Sen de 10 kişiye gönderirsen penisin 23cm olur, 5 kişiye gönderirsen trafiğin hiç tıkanmaz, kimseye göndermezsen karın sabah sabah seda sayan a canlı telefon bağlantısına çıkar.....

Bir milyon tane örneği var müdür.
Tüm arkadaşlarıma bin kere anlattım ama anlamıyor hıyarlar. Hala forward mailleri silmek ile 10 dakika harcıyorum günde.
Israrla okuduğu her maili herkese gönderen yakın arkadaşlarımı bile blokladım.
Yoksa adam olacağı yok bu milletin.

Sonra da çıkıyorlar vay efendim
"bana yardım et niye ***** siteden mail geliyor nereden buluyorlar mailimi"
diyorlar.