Merhabalar,

Herşey loglardan da anlaşılacağı gibi gayet basit. Alınmış bir reseller %15 cpu kullanım hakkı. Bu cpu kullanım hakkını aşan siteler,yasak siteler...

A ile Z firmasının sözleşmesi,prosedürü bir değildir. Devamlı müşterinin yaptığı bu kıyaslama. Kendi siteleri olmadığı halde arkadaşına referans gösteripte aldırdığı hosting hesabında bileşende sorun yaşayıpta kendi hatalarından kaynaklı bir geri iade talepleri daha. Joomla uyumlu mu ya da joomla kurucaz diye birşeyde söylenmedi ki bize. Onu da geçiyoruz bu sitenin ilk andan beri joomla ile sorunsuz çalıştığını gayet iyi hatırlıyorum ki örnek olarak Ayancık Ağaçlı Köyü Resmi Web Sitesi - ANASAYFA birçok bileşen mevcut ve de sorunsuzca sunucularımızda çalışmakta. Yine müşteri memnuniyeti dedik fonksiyonları bileşenleri belirtin dedik aldığınız hatayı inceleyelim. register_globals dediler hosta özel onu da açtık ve de arkadaş bir sorun olmadığını belirtti bize. Şimdi bu arkadaş başka birinin aldığı sorunsuz bir hizmet hakkında bize gelip geri iade talep ediyor Siz bu hizmeti aldığınızda da madem bu kadar konuya hakimsiniz bu sunucunun özellikleri ile beraber maksimum işlemci kullanım hakkınızı da biliyordunuz. Msn de yazdığınız 3.cümle aynen şu idi;

"Bu konuyu sizle r10 da görüşelim isterseniz."

Burası ne mahkeme ne de benim babam,firma kurucusu vs. değil. Düzgün itam ve de saygı çerçevesinde sakin yaşlaktığınız sürece konulara her zaman iyi niyetle yaklaşıp size yardımcı olmaya çalıştık. Ama 3-5 kuruşa insanları almıyorsunuz,hizmet alıyorsunuz bunun da bilincine varın. Yazımda birçok eksiklik yanlış yazım olabilir. Fazla uzatmak istemiyorum ve de sözü burda bitireceğim çünkü loglar herşeyi açıkça anlatmakta ve de gerçekten bu sektör içerisinde sinirlerim bilinçsiz tüketici,kullanıcı tarafından fazlaca bozulmuş durumda.

Geri iade ayın 15 inde firma tarafından yapılacak ve de yedekleri müşteriye teslim edilmiştir. Konu kalabilir ya da silinebilir. Modların konuyu incelemesini rica ediyorum.

Saygılarımla...

AKAR Bilgisayar Ve İnternet Hizmetleri
Engin Akar

WEB : AKAR Bilgisayar Ve İnternet Hizmetleri
MSN : satis@akarweb.net
TEL : (0212) 296 00 78 - 0555 645 27 35
Adres : Çağlayan Mahallesi Park Sok. No:33 Geçit Pasajı D:8
Kağıthane/İSTANBUL

Vergi Numarası : 0130014911
Vergi Dairesi : Kağıthane Vergi Dairesi
Faaliyet Belgesi : YS-690