fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o daha önce açılan konuyu görmedim,bilmiyorum ama hit satmak bu bahsettiklerinizden farklı.mesela 10k hitli bir ***** sitem var diyelim,sayfanın en üstüne eklediginiz baner günde ortalama 1000 tık alıyor diyelim.bi site sahibi gelip o banerin yerini kiralar ve siz günde 1000 tık alan baner yerine o sitenin baneri eklersiniz dolayısıylada 1k hit karşı tarafa gitmiş olur.sitenin her yerinde tık oranı eşit olmadıgı için düşük hit için sayfa altı yada en fazla hit içinde sayfa üstünü seçebilirsiniz bu siteye göre degişir.ayrıca siteye eklenen iframe kodla da istediginiz siteye belirli miktarda hit gönderirsiniz.mesela ben geçen yıl bi script almıştım ve banerin belirli bir tık yada belirli bi gün sonra iptal olmasını saglıyordu.1k hit gittikten sonra baneri yoketmek bu kadar basit yani.sizin bahsettiginiz hital sitesi filan komple sahte hittir hiçbi faydası olmaz size.onun için o kadar ugraşmanızada gerek yok isteyen varsa göndereyim o scripti size kendi pcnize kurun ve hitinizi kazanın ama unutmayınki ancak kendinizi kandırırsınız.o siteler adsanse vb yerlerden banlanmanıza neden olmaktadır ve bu gayet de dogal
öm attım geri dönüş olmadı