yani uzun bi yazı olacak eğer anlamazsan daha açık bi şekilde anlatmayı deneyeceğim.

öncelikle tüm bu çıktıların yazılacağı genel bir alan oluştur. mesela genişliği 600 px olan. daha sonra bu divin içinde echo yu çalıştır, ve şu şekile benzer olsun;

<div class="dis">

<?php

$sorgu=mysql_query("SELECT -hangi tablolar lazımsa- FROM -uyeler mesela-..... uzar gider bi sorgu");
while($dongu=mysql_fetch_array($sorgu)) {
echo '<div class="ic">'.$dongu[1].'</div><div class="ic">'.$dongu[2].'</div><div class="ic">'.$dongu[3].'</div>';
}

?>

</div>

gibi.... yalnız dikkat etmen gereken bişey var. while döngüsünün içinde dikkat ettiysen yan yana sıralanmasını istediğim 3 dive de aynı class ı atadım. mesela o class ın özellikleri width:200px, float:left yaparsan bunlar yan yana sıralanır. yok aynı genişlikte olmıcaklar dersen hepsine ayrı class tanımlıcan ama her classın toplam genişliği dış genişliğe eşit olsun, ya da az bişi düşük de olabilir (200+200+200=600 bundaki mantık da şudur, dış genişlik 600 iç divlerin her biri de 100 olursa 300 luk boş yer kalır ve o boşluğa divler doldurulur) ve her class a float:left yazman gerek. ben bile anmaladım şu anlattığımdan ama neyse (: kolay gelsin.