Alıntı
Kampanya katıldım, kaydımın başarıyla tamamlandığına dair sizden mail geldi. Ancak hediye kontörlerim hattıma yüklenmedi. Neden?
Mail geldikten sonra
Online İşlem'e giriş yaparak kampanyaya katılımı gerçekleştirmeniz gerekiyor.
Online işlem'den kaydınızı yaptırdıktan sonra telefonunuza hediye kontör/dakikaların yüklendiğine dair bir SMS gelecektir . SMS'in gelmesinden sonra aynı gün 24:00'e kadar hediye kontör/dakikalarınız geçerli olacaktır.
Turkcell e-bülten kaydımı yaptıktan sonra verdiğim e-posta adresine bir doğrulama mesajı geldi. E-posta hesabıma girip bu doğrulama mesajına tıkladım. Online İşlem'e girdiğimde Turkcell e-Bülten'e Kaydol Kazan kampanyasını göremediğim için aktifleyemiyorum? Hediyemi nasıl aktifleyeceğim?
Hattınız kurumsal, data hattı veya deaktif ise veya bu kampanyaya aynı GSM numarası ile daha önce katıldıysanız doğrulama mesajı alsanız bile kampanyaya katılmazsınız.
Hattım ne kurumsal, ne data hattı ne de deaktif. Daha öncede aynı GSM numarası ile katılmadım fakat online işlem merkezinde bu kısayol yok.
Düzenleme: Belirtilen kısayol şimdi geldi. Verdiğim onay sonucu ,
Alıntı
Aşağıda bilgileri görülen E-BULTEN KAMPANYASI kampanya teklifinden yararlanmaya başladınız.
Şimdilik gelen giden yok, bekliyorum.