Eger sen bunu yapacaksan dürüst biri olmalısın.
İmzandaki Ahmet Şafak sitesine giriyorum / forum/ SMF <--aa oda ne benim tercihim

Temaya bakıyorum. Teonun v4 teması ( sanırım ama teonun teması olduguna eminim )
İmzaya bir bakıyım diyorum
Ahmet Şafak Fan Ahmet Şafak Sevenler Diyarı
2004-2008: Dukea
Yazık yazık İlk Önce Dürüst ol ! SMF saygın olsunki Sanatcına saygı verelim.
eee onu biliyorsun hocam söyle bakalım teonun site ne oldu? Boşa düştü sorduk olmlu yanıt aldık.Tema adı şu bu demedik.Dikkat edersen o sitenin sitelerden farkı 4 senedir var ve 1.5 senedir domain regli reklam olarak sadece hepsiburada vardır.Barcode değerli hocam ahmet aibden müzk şirketinden gerekli tüm izinler alınmıştır.Ana sayfadada belirttik klipte o şarkıya gelicek klipte aynı şekilde download olucak çünkü rip yapıp üzerine site ismi atıp kalite düşmektense biz orjinal videoyu vericez.HyacinthuS: dikkat et arkadaşım sitede birde player var onuda çalmışmıyım.Yahu çok biliyorsun ya teo denen insan emek vermiş peki gidip noterden bunu tasdik ettirmişmi? Emeğe saygımız sonsuz 6 ay boyuncada imzası kaldı parka düşmüş siteye ben ziyaretçi yollamam.Hatta kulnadığımız 2 tema var biri default biri bu iyide ne alaka alaka ne ne oldu buraya yazdında yeremi girdim.Ya yuh artık tek bir cevap bile yok.Biz milyarlar bulan emek diyoruz bu emeğin içinde aile diyoruz geçim diyoruz.Hırsızlık diyoruz yok smt tema adı,yok korsanı benmi kescem yok şu yok bu.Ya düşünüyorumda burda dürüst olan adama yer yok.Bende üyeliğimin iptalini yetkili arkadaşlardan rica edicem.Size bol bol marezler birgün emekleriniz çalınırsa belki anlarsınız.Ek olarak sanatçıya senin saygı duyman yada albümünü alman al et indirme diyen varmı?Açıkca de ki mp3 sitem var marez yapıyorum.Hırszılık yapıyorum.İnan bana arkadaşım o adamın saygısını almak her babayiğidin harcı değil.Zira onca kitap ve albüm ha diyince çıkmıyor ve yine inan o adamın gerçek seveni korsan almaz.Hayatta kimse kimsye saygı duymak zorunda değil! Ben Ahmet Kaya dinlemem ama bu adamı sevmiyorum diye korsanını yapmam dinleyenede saygım sonsuz emeklerinede saygım sonsuz.Sanata ve sanatçıya din dil ırk mesep ayırmaksızın saygım sonsuz.Dinlemek yada dinlememek en önemli faktör bizim elimizde.Ama iş çalmak olunca hesapı sorulur.Son bir söz ile bitirelim hatta iki olsun bakın atalarımız ne demiş:
'Son gülen iyi güler' 'alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste' yarın biriniz bu adamla davalık olduğunuz zaman bilin tek sorumlu kişi ben Ahmet Erdoğan hiç kimseyi hiç bir şekilde kaale almıycam.Neyse gerekeni Devletimiz Yasa kurumları çözer.İtirazları oraya yaparsınız buraya gelipte böyle oldu diye ağlamayın çünkü kimse çözemez.
sanada tekrar hatırlatayım
Madde 72:
Hak sahibinin izni olmaksızın; Bir eseri herhangi bir şekilde yayan kişiler hakkında Ceza:2 yıldan 4 yıla kadar hapis veya 50 Milyar liradan 150 Milyar liraya kadar ağır para cezasına veya zararın ağırlığı dikkate alınarak her ikisine birden hükmolunur.
Bknz:
http://www.telifhaklari.gov.tr/Belge...8888CAE96CDD28