Ee hadi sen efe yükselsin neden o zaman yeni yaptıgım bir hafta önce bitirdigim script falan diyorsun efe yüksel bende paramı tokatlamaya calışıpta binlerce kez telefon edip iş yerinin telefonunu bulana kadar telefonlarından kactıgın adamım anımsadınmı beni şimdi daha detayları yazayımmı forumda istermisin ..

Erkan sana scriptin satma hakkını falanda vermedi senin icin net dolandırıcıda diyebilirim aslına bakarsan ama cokda polemige girmek istemiyorum bu sebeblede buradaki arkadaşlara şunu diyorum ;

Scriptin orjinali ve temiz hali bendedir süreklide geliştirilmektedir almak isteyen kişilere her türlü özelligi ekleyebilirim ( xkare garantisi ile ) ben satıyorum hemde kocaxx'in her verdigi fiyatın yarısına diyorum neticede serbest piyasa dimi efe yükselcim

Ayrıca hic bir yere satılmadı dedigin scripti tesadüf eseri adsense reklamlarından tıkladıgım bir sitede slmnbr.com'un tasarımının aynısı ile gördüm ve adamlarla telefonla diyalog kurdum nerden buldunuz bunu diye bize efe yüksel verdi dediler bunuda biliyorsun şu an site ismi aklımda degil slmnbr.com da anımsarsan bana olan borcunun bir kısımını karşılamak icin o siteyi tasarımıyla bana vermiştin sonrada 3 ay sonra başka bir domainde sitenin aynısını gorunce kapamıştım slmnbr.com u onuda ayrıca anımsatıyorum

Bu sebeble satışını baltalamış oluyorum yani sana sattırmıyorum daha dogrusu birilerinin daha canını yakma diye arkadaşları koruyorum

hayırlı satışlar