C0D3R40 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
grikurt linklerini ekledim koçum pislik yapma suyu bulandırma ne çingene bişeymişsin sen ya helal olsun sana iyiki bi 15 ytl verdin ya vallahi şaşırdım iymi? senin gibi insan varmı alemde? ben link satışımın daki ciro senin o verdiğinin inan 200 katıdır buna emin ol lanet olsun sana link ekleyeceğime ellerim kırılsaydıda eklemeseydim vallahi çok pişmanım senin gibi birine link verdiğim için. ama iyi oldu sayende anladım senin gibi buçuk insanların ne mal oldunu hadi yaylan kumdan site yap sonra siteni downloand etmesinler dikkat et
Hocam düzgün konuş istersen Ben çingenelik yapmam. Pm de yazdığın yazıları sana yakıştıramadım.Ayrıca silme nedenini düzgünce deseydin 2.defa pm atıp hakaret etmek yerine su bulanmazdı emin olabilirsin.

Kimin ne mal olduğu ortada koçum deyipde asabımı bozma benim.Sitemi downloand eden adamı köpek gibi süründürmeyibilirim sen kafanı yorma

Hoca konuyu editleyipe artist artist konusma gel ankaraya sabit nodan arada kim aval aval bakaca göstereyim sana düzgün konuş önce.Müşterinlerin ilgilendirmez beni. sildiği linkler ve ettiğin laflar ilgilendirir