15 ytl ni aldın mı arkadaşım?
3 - 5 gün linklerin bedava yayınladın mı ?
Sorun ne ? neden gereksiz yere tartışıyorsunuz. Link satışı yapan arkadaş hemşerimdir uzun süredir çalışıyoruz hiç bir sorun yaşamadıgım gibi oldukça fedakar gözü tok adam gibi adamdır.
Hocam iyi okuyun konuyu isterseniz.
Ben paramı istiyorum lafıda etmedim. 15 ytl almadım.Yatırdımı onuda bilmem abimin hesabından yatırılmıştı. Benim linkimi 1 gün ekledi sabah kaldırdı.Akşam dedim nasıl olur vs. dedi iyi dedim bişeylik olmuştur diye. Ertesi sabah bakayım dedim yine linklerim silinmiş.Ne 3 5 gününden bahsediyorsunuz.Ben paradan önce karşımdaki insana bakarım.Bana kafana sıkarım diye kimse ahkam kesipde çingene diye konusamaz.Önce arkadas sözünde duracak sonra düzgünce sorunu diyecek kardeş şu şu nedenlerden dolayı silinmiş vs. vs. vs. vs. vs. vs.
Kalkıpda şimdi gereksiz tartışma vs. demeyin. Bana yazdığı hakaretlerin altında kalmam ben.Kaynak koduna bakmayı bilmeyen adammışım. Nedemek bu? Kafama sıkarmış ne demek bu? Ankarada ulusa dışkapıya kızılaya çinçine incirliye neresi olursa sabit bir kontürlü telefondan arasın en geç yarım saate ordayım.Kafama sıkacak adamı görmek isterim karşımda.Hemşerisin diye ben o lafları yutamam.Senide az çk tanıyorum.Ben durduk yere kimseye iftira atmam.