Merhaba arkadaşlar başlık biraz iddialı oldu baştan söyleyeyim garanti vermiyorum ama sandboxtaki sitelerinizi kurtarmak için ücret almadan atılan her pme bir hafta içinde tavsiyeler vereceğim.
Google seo ve sandbox hakkında araştırma yapıyorum. Bu yüzden siz bana sandboxtaki sitenizin adını, ne zamandır sandboxta ve neden olduğuna dair fikirlerinizi pm atın.
Ben kimim? Seo üzerine çalışmalar yapıyorum googleda sıkı rekabet olan kelimelerde sitelerimi önde çıkardım ve hala öndeler. (İsteyene bu sitelerden bir kaç örnek yollayabilirim.) Şimdiye kadar kimseye seo danışmanlığı yapmadım şu aşamada yapmayıda düşünmüyorum amacım google tekniğini çözebilmek.
Not: İlgilendiğim siteler googledan tamamen silinmiş veya sadece anasayfası kalmış siteler.
Not2: Sandboxa girdiği haliyle duran sitelerle ilgileniyorum. Parka çekilmiş veya yeni script yüklenmiş sitelerin sandboxtan nasıl çıkarıldığı ile ilgili forumda baya konu var. Benim için önemli olan nasıl sandboxa girdiği ve o haliyle nasıl çıkarılabileceği

Araştırma bittiği için konu kapanmıştır. İlginize teşekkürler arkadaşlar.