( grikurt ) Derdin ne koçum senin? Ekmeğime mani olmaksa söyle derdini çözerim her türlü. Senin o domainini ekliyorum linkini görmek için kaynağa bakmasını bile bilmeyen beceremeyen insansın sen. Yalansa yalan de ! Sonra gelmiş linkimi eklemedin yok linkimi sildin bilmem ne iyiki bi 15 ytl verdin be ne çingeneymişsin sen böyle? bana param yok öğrenciyim numaraları yaptın ben sana güzellik yaptım 1 pr6 yerinde 2 pr4 1 pr5 ekledim ama değmezmiş işde bilsem hayatta eklemezdim seni ben. Binlerce link sattım kimse şu veya bu nedenle gelip bi laf etmedi senin yaptıklarına bak ekledim senin domainini 5 tane pr6 ya al tepe tepe kullan. paranı geri yolluyorum. hakkımıda haram ediyorum anladınmı? birdaha muhattap olma çıkma karşıma ne biçim insanmışsın ya

senin yüzünden 15 ytl link link satışımı 35 ytl yapacam ve bütün pr6 satanlarda aynı şekilde yapacak. bakalım ozaman bidaha 15 ytl ye pr2 alabilecekmisin türkiyeden? piyasa ne olacaksa ben ve benim gibi pr ci arkadaşlar karar verir bunu o kafana sok.
O ucuz et diyen arkadaş ( lovemove ) ve sen grikurt topic i iyi okuyun dellendirmeyin beni. pr6 da 20 link çıkışı kötü değildir gelip kendinizi rezil etmeyin. bilmeden burda bilmişlik taslamayın ben 11 yıldır bu alemdeyim çocuk değilim ben :@
kedi misali uzamanadığınız ete mundar demeyin böyle bozarım adamı.!
Adam ol önce. Kaynağa bakmayı bilmeyecek kadar beceremeycek insan olmadığım gibi senin bunün düşünemeyecek kadar düşüncesiz olduğun ortada.Yazıklarının ilk 3 satırını okudum gerisi boş.Koçum diye ayak yapma birazdan onu açıyoprum 2 günde 2 defa kaldırdın kodlarımı. Ben "laz"ım kafama sıkacakmışsın. Sana açık adres vericem kafama sıkmazsan adam değilsin.Biz silahdan korkmayız aslanım.2 Defa aayrı ayrı yazdım. - i trade de vermedim sana bi önceki mesajlarda yazıyor.Sana fazla iyi niyet göstermişim anlaşılan.Adam bozana kadar adam ol öncede verdiğin sözü tutmayı öğren.
Edit;Hocam çüşş. param yok öğrenciyim numarasımı yaptım? ulan gece sana kontör bayisi arayan ben değilmiydim delirtme adamı. Yarın o zaman sana havale yaparım demedim mi? önce delikanlı olda sözünün arkasında dur.Linkini silen her adama bu tepki verilir.Önce adam gibi işini yapda sonra ben konu açmışsam lafını et. Anladınmı beni?