Amacım dalga geçmek değildi, koca forumu tarayın bakın, kaç tane böyle mesaj göreceksiniz, yazdığım mesaj bir hayıflanmadır, anlamamış olmanızı yaşınıza değil de neye bağlamam gerektiğini bana siz söyleyin o zaman, çünkü ikinci bir seçenek olarak zekanız aklıma geliyor.
yaşa göre değerlendirme yapılır, sosyal statüye göre yapılmaz. Yapılırsa eğer kişi kendi egoları içinde kaybolmuş demektir.
canı sıkılan arkadaş belli ki hayatın, geçim sıkıntısının ne olduğunu bilmiyor, keza siz de öyle, bir işte çalışırken sıkılıyorum demek ne demek? Yeryüzündeki kaç insan işini yaparken "haha ben çok mutluyum, zevkten kuduruyorum çalışırken" der?
Sizden davranışlarımı değerlendirme yapmanızı da bekliyor değilim, rakam vermemiş olmanız zerre kadar umurumda değil, çünkü bunu yapacak en son kişi sizsiniz, hatta değilsiniz. İki kere iki dört.
Kalın selametle.
Geçim sıkıntısını bilip bilmemek başka bir şey, çalışılan işten zevk alıp almamak başka bir şey, can sıkıntısına öneri istemek tamamen başka bir şey. Ayrıca benim hayatımla ilgili, neleri önemseyip neleri önemsemediğimle ilgili düşüncelerinizi kendinize saklayın. Ya da şöyle diyeyim beni ne kadar tanıyorsunuz da benimle ilgili "
net" söylemlerde bulunabiliyorsunuz?
Konuyu yaptığınız ayıptan bambaşka bir boyuta ve pervasızlığa çekmeye çalışmayın, zira bu benim son mesajım.
Düzeltme:
Hani diyorsunuz "
ya koca forumu tarayın kaç tane böyle konu/mesaj var" diye. Sadece bu konunun altındaki "
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular" kısmına bakın, ilk konunun bu olmadığını idrak edeceksiniz. İnsanların yaşadığı sıkıntıları paylaşmasını ve bir diğerlerinden öneriler almasını sağlamak amaçlı kurulmuş bir kategori, Off - Topic.
+rep göndererek bi' nevi düşüncelerimin doğruluğunu ispatlayan dostlara da teşekkür ederim.