MaNiaCc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım DirectMIR ' in dediklerine katılıyorum senin buraya vergi levhanı geç faaliyet belge numaranı hadi onay bekliyordur firmaysan sabit telefonunu yazman gerekirdi.Sonuçta DirectMIR 'in bunda hiçbir kazancı olmayacak kullanıcıları DirectMIR değil senin kimse bir belge sormadan ortaya koyman ve kullanıcıların sizin hakkınızda bilgi edinmesini sağlamanız lazım. Ayrıca böyle flood yapıyorsun dikkat et iyi çalışmalar.
Arkadaşım lütfen oku önceki postlarımı ben DirectMIR arkadaşa nasıl böyle bişi sorarsın edersin die parlamadım. Sahip olduğum firma web tasarım firması birinci nokta nında açmaya karar verildiğinde gerekli belgeleri vs çıkarıldı ancak benim savunduğum şey ben bunları burada paylaşmak zorunda değilim. Ha bir müşterim müşteri olarak gelirde bunları sorarsa tabiki kalkıp sen nasıl soruyorsun demem. Ama herhangi ölesine sormuş birine benim bunları göstermek hibi bir mecburiyetim yok heleki bu sırf kötü niyetle yapılmış bir soruysa zaten göstermem.

Sabit telefonu vermememdeki sebepte ben ve arkadaşlarım telefonla sadece web tasarım müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. ama telefonumuzda gizli değil illaki telefon bulmak isteyen kişi birinci nokta, ikinci nokta adlı firmamızın bir alt firmasıdır dediğimden ikinci noktanının sitesine girerek telefonumuzu bulabilir.

Ayrıca buradaki bu değerli arkadaşlarım bu tanıtım postuna saldırıda bulundukça ben üstüne giderim çünkü müşterilerimizden bugüne kadar çok daha fazla sıkııntı yaşatanlar oldu bize bunlar beni zorlamaz.
Ancak bi kaç host satıcı arkadaş bir buradan Host müşterisi buluyoruz ve bu yaptığın bizim satışlarımızı zora soktu gibi bir tatlı dille istek gelirse ben iyi niyetli bir insanım yönetimden başlığı silmesinide rica etmeyi bilirim.