froNau adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana dert oldu, evet. Sıkıntısını hafifletecek öneriler beklerken konuyu açanla dalga geçen sen ve deli_dana'sın.
Ben olaya gayet ciddi baktım ve dalga geçilecek bir şey göremediğim için de size bu mesajı yazdım. Şuursuzca davranmak kimseye bir şey kazandırmazsa kalp kırmak da kazandırmaz!
Off - topic kategorisinin ne manaya geldiğini kavrayabilecek durumdasınız diye tahmin ediyorum. Gözünüzden kaçmış olabilir bakın ne yazıyor; "Hayata dair ne varsa".
Kimse kendini eğlendirmeye adam aramıyor burada ve kimse de kendisiyle dalga geçilmesini istemiyor.
Hala yaşa göre hüküm giydiren zihinlerin olduğu maalesef büyük bir gerçek. Ben sizin yaşınıza ya da sosyal statünüze göre değerlendirme yapmıyorum, ne yazıyorsanız ona göre "yaş" biçiyorum. Kısacası, şu yaptığınız yaşınızla örtüşmüyor. Rakam vermiyorum bu çocukça davranışınıza.
Amacım dalga geçmek değildi, koca forumu tarayın bakın, kaç tane böyle mesaj göreceksiniz, yazdığım mesaj bir hayıflanmadır, anlamamış olmanızı yaşınıza değil de neye bağlamam gerektiğini bana siz söyleyin o zaman, çünkü ikinci bir seçenek olarak zekanız aklıma geliyor.

yaşa göre değerlendirme yapılır, sosyal statüye göre yapılmaz. Yapılırsa eğer kişi kendi egoları içinde kaybolmuş demektir.

canı sıkılan arkadaş belli ki hayatın, geçim sıkıntısının ne olduğunu bilmiyor, keza siz de öyle, bir işte çalışırken sıkılıyorum demek ne demek? Yeryüzündeki kaç insan işini yaparken "haha ben çok mutluyum, zevkten kuduruyorum çalışırken" der?

Sizden davranışlarımı değerlendirme yapmanızı da bekliyor değilim, rakam vermemiş olmanız zerre kadar umurumda değil, çünkü bunu yapacak en son kişi sizsiniz, hatta değilsiniz. İki kere iki dört.

Kalın selametle.