İnterneti kötüye kullanırsan azrail olur.İyiye kullanırsan melek olur arkadaşım.r10 u taktir ediyorum ama bazı şeyleri eksik yapıyor.Bura ile fazla ilgilenmediğini düşünüyorum.çünkü ilgilenilse bir çok firmalarda dahil olacaktır.Ciddi firmalar korkusundan dahil olamıyor rasgele suçlamalardan dolayı.Burda çeteleşme sorunu var.Bir çok kişi ben öne çıkayım diyerekten kötüleme yaparak birilerinin sırtından prim yapıyor.Bak arkadaşım benim bir özelliğimde bir insan aptalsa aptal derim kimseden çekinmem bu kim olursa olsun.Az önce kerem beyle telefonda yaklaşık 20 dakika görüştük ve iyi karşıladı saolsun.Baştaki yorumuna kızarak aradım anlattım ve oda anlayış gösterdi.Birşeylerin kanıtı olmadan biri çıkıp kötüleme yapıyorsa bu bir çok firmaya ve firma olmayan hosting hizmeti verenlerede olabilir.O yüzden önce sorgulayın kimsin nesin suçlama yapıyorsan suçlama kanıtın nedir.Bunun önüne geçemezseniz bu sizinde başınıza gelecektir.Firma sahibi olup olmamam önemli değil ama yine söylüyorum bir insan aptalsa asla çekinmeden söylerim.
Siz gerçekten tam bir esnafsınız. İyi bir pazarlamacısınız. İkna kabiliyetiniz yüksekki telefonda konuştuğunuz insanlara ikna edebiliyorsunuz.
Ama iyi bir esnaf ve pazarlamacı olmanız sizin iyi bir servis sağlayıcı olduğunuzu göstermez.
Ama şunu söylemek istiyorum umarım dediklerim yanlış çıkar ama şuana kadar r10'da yazdığını 10 şeyden 9'u fiyasko.
r10'da çeteleşmme konusuna gelince Kurtlar Vadisi izlediniz sanırım. Çeteleşme çok komik bir kelime olmuş.
Sizin üzerinizden prim yapılmasına gelince kusura bakmayın da daha üzerinden prim yapılacak bir konumda değilsiniz. En azından r10da üzerinden prim yapılacak bir tanınmışlığınız yok. O yüzden kimsenin prim yaptığını düşünmeyin boşu boşuna.
Saygılar.