silencegate adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sana mı dert oldu, yaran mı var gocundun? ayrıca kötü bir şey söylediğim de yok. terbiyesizlik yapma!
ne dedim? "ne yapalım elimizle üzüm mü yedirelim" dedim.. bunun laf sokmayla ve insanın kendi egosunu tatmin etmesiyle ne alakası var? kavrama yetiniz kaybolmuş, olaya nereden bakacağınızı öğrenin ilk önce, şuursuzca davranmak kimseye birşey kazandırmaz.
"Ne demek canım sıkılıyor önerileriniz?" paşamızın şaklabanları mı var burada, "hadi beni eğlendirin" mantığı güdülüyor..
Yaşınıza veriyorum bütün bunları.
Bana dert oldu, evet. Sıkıntısını hafifletecek öneriler beklerken konuyu açanla dalga geçen sen ve deli_dana'sın.

Ben olaya gayet ciddi baktım ve dalga geçilecek bir şey göremediğim için de size bu mesajı yazdım. Şuursuzca davranmak kimseye bir şey kazandırmazsa kalp kırmak da kazandırmaz!

Off - topic kategorisinin ne manaya geldiğini kavrayabilecek durumdasınız diye tahmin ediyorum. Gözünüzden kaçmış olabilir bakın ne yazıyor; "Hayata dair ne varsa".

Kimse kendini eğlendirmeye adam aramıyor burada ve kimse de kendisiyle dalga geçilmesini istemiyor.

Hala yaşa göre hüküm giydiren zihinlerin olduğu maalesef büyük bir gerçek. Ben sizin yaşınıza ya da sosyal statünüze göre değerlendirme yapmıyorum, ne yazıyorsanız ona göre "yaş" biçiyorum. Kısacası, şu yaptığınız yaşınızla örtüşmüyor. Rakam vermiyorum bu çocukça davranışınıza.