Kerem arkadaşım firma olmadığın için sen ve senin gibi bir çok açlar buraya muhtaç beni ve benim gibi bir çok hizmetv erenleri kötülemeye devam edip sırtımızdan prim yap olurmu.Bol satışlar arkadaşım.Hizmet veriyorsan böyle çocukça yorumlar yazma aptal arkadaşım olurmu.
Konuyla kesinlikle alakam yok ama bu mesajınızı görünce size yakıştıramadım. Firma sahibi olduğunuzu ve çocuk olmadığınızı söylüyorken karşınızda muhatap aldığınız kişilere aptal deme hakkını kendinizde bulabiliyorsunuz. Buna söylenecek bir şey bulmak oldukça güç. Yorumu arkadaşlara bırakıyorum.
Ayrıca burası "BİR ÇOK AÇLAR BURAYA MUHTAÇ" denilebilecek bir forum değildir. Burası Türkiye'deki en ciddi webmaster forumlarının başında gelir ve ayrıca gerçekten işini çok iyi bilen ve ciddi ticaret yapan insanların buluşma ve ticaret yapma yeridir (Burada bu kalitede ticaret yapılmasa bir çok dolandırıcının ilgi odağı da olmazdı R10). Burada ticaret ile birlikte ve genç kardeşlerime elimden geldiğince teknik destek ve bilgi alışverişi yapan biri olarak bu sözünüzü şiddetle kınıyorum.
Saygılarımla.