tekrarlıyorum arkadaşım kusura bakma ama sen gerçekten gaza gelmişsin, ( burda gaza gelmek kelimesini tekrar arabaya doldurulan gaz ile karıştırmayacağını ümit ediyorum. Ben araba değilim ki gaza geleyim diye başlayan bi cümle ile cevap vermezsen sevinirim. ) neden böyle söylüyorum zira düşündüğün herşeyi düşündüğün gibi yapamazsın avukat ve hakim nezaretinde işleri yürütüyor olabilirsin ama öyle kafana göre tabiri caizse asarım keser mantığıyla hareket edemezsin. Bir diğer söylemek istediğim şey, kimse sütten çıkmış ak kaşık değil eğer illegal kullanımı yüzünden birileri mahkemeye verilecekse bu konuyu burda konuştuğumuz için r10 u örnek veriyorum r10 üyelerinin 90%'ı mahkemelik olması lazım şuanda niye? güzel bir soru kaç kişinin işletim sistemi lisanslı, lisanslı yazılım kullanıyor veya senin bilgisayarında kaç tane lisanslı program var yada hiç var mı? haklarını savunduğun ahmet şafak kardeşimizin de bir bilgisayarı vardır mutlaka onun kaç tane yazılımı lisanslı? önce iğneyi kendinize batırın acısını hissedin sonra çuvaldısı başkasına batırırken bir kera daha düşünürsünüz.