inan hocam sen çok dolu konuşuyorsun.Ben burda olayı kişisel yapmıyorum bu işten maddi kazancımda yok size neden yemin edeyim karşınızda çocuk yok hala bastıra bastıra söylüyorum Bir hakim ve bir avukat nezaretinde bütün işlemler devam ediyor edicekte bu size en büyük cevaptır.torent marez şu bu kapatılır arkadaşım tr den giriş yapılmaz ek olarak avrupa mahkemelerinede müracat yapılır nasılmı bakalım görelim? neler yapılıyormuş.Siteniz varsa bu işi yapıyorsanız düşünün işin ciddiyetini o zaman anlarsınız.Tekrar soruyorum bana yemin et diyenler kaç kere mahkemelik olup teliften yargılandınız? Kaç kişi sağlam tuttu bu işi? Yada yasalar ne? para cezaları ne? yapılacak işlemler ne? Yada canınız yandığı zaman kaç kere adliye yolu tutup bir avukat ile görüştünüz? Siteniz saldırı alır verin? Domain çalınır verin? Dolandırma olayı çok verin? Verinki buda birilerine ders olsun.Ek olarak belirteyim Avrupa da ha cinsel bir suç ha lisansız ürün bakınız Hollanda.Yaşayan arkadaşlar durumu izah etsin.Rapidshare gibi dostumuz olsun adamlar siliyor youtube yazarsınız siler,dailymotion kapatıldı bir defa neden? kimse artık uğraşmak istemiyor bu işler ile ama bir biz anlamadık.Bende bu hareketimi sonuna kadar devam ettirip bir zamanlar minent rica ettiğim insanlar bize gelicek ama bu sefer son kararı TC adaleti söylüycek.Ek olarak ben leam hiç kullanmadım varmı isbatın dolu konuşan arkadaşım.Hala 2000 yılından kalma mp3 lerim var ve son 9 aydır pc ve netim var.
Ne ispatım olucak ben bişey ispatlamak zorundamıyım ? ama gelmişsin burda tc adaletinden,gelmişsin sanatçı emeklerinden bahsediyosun.Sen hayatında acaba kaç bin kere korsan mp3 dinledin keşke kaynak olsaydıda yüzüne çarpsaydık.Cevap yazmicaktımda tutamadım kendimi.Neyse konu bu mesajlarla dolmasın pm ile cevap ver ordan konuşalım.
Ayrıca hayatımda çok orjinal cd aldım emeğe saygı duyarım burda tek kızdığım nokta senin gelipte ben hiç korsan dinlemedim demene kızıyorum.