Yonja clone scriptinin satış hakkı sende nasıl olabiliyor ?? bu script Erkana aittir ve erkanda bizim şirketimizin ( Vtel ) programcısıdır ve bu script bir tek bizim haricimizde benzeri olarak Juzy.netin eski sahibi efe yükselde vardır ki oda cok eski bir halidir bu yazılımın erkanda kimseye satış hakkı falan vermemiştir Birde bu hafta bitirdigim demen en ilginc kısımı bazı şeyleri abartmaya başladınız !!!

Netcatan.com: Arkadaş, partner, çöpçatan,partner bul, partner siteleri, bayan partner , erkek partner , bayan arkadaş, kadın, kız arkadaş, Arkadaş,izmir arkadaş, izmir partner sitemizdende gorebilecegin gibi bu yazılım bize aittir şimdi erkandan yani xkareden ne zaman satış izni aldın bu bilgileri bana gonderirsen sevinirim aksi takdirde bende efeyle kontak kurmak zorunda kalıcam zaten email adresinde yine efeye ait olan dopdolu.net sitesinin uzantısı bu konuda acil olarak cvb bekliyoruz senden !!!

Satış baltalamaksa evet senin gibi adamların satışını baltalıyorum scripti almaya niyeti olan varsa arkadaşın her verdigi fiyatın yarısına yazılımı veriyorum ! isteyen herkeze ... !