edicem ne yapıcaksınız acaba? hatta inanın en samimi duygularım ile evime kadar beklerim bilgisayarıma bakın sağdan soldan sorun ne geçer elinize acaba? ne bulabilirsiniz klavye başından tekrar söylüyorum bencilce değil ben gidip başkasının adına nasıl iş yapayım bu işlerin sonu mahkemede sonlanır ve mahkeme yetkili eser sahipi ister müyapa bile söyledim geliyim bedava çalıyım dedim o mailler sitemizdede mevcut.Diyorum ya klavye başından yemin et ettim ne oldu biraz duyarlı olup yazsak gerçekci olsak.
Arkadaşım boş konuşuyosun.Albüm konusunda değil ! mp3 konusunda.gelip bilgisayarıma bakın falan demekle olmuyor yıllardır hiç mi limewire gibi programlardan sitelerden ooo piti piti şarkısını bile indirmedin bilgisayarına.Buna kimsenin inanmasını bekleme.Ailenin üstünehayatın boyunca hiç bir sanatçının mp3 ünü internetten indirmediğine yemin edeblirmisin.
Lütfen dediğimi yanlış anlama sonuna kadar dediğine albüm konusunda saygı duyuyorum fakat gelip burda indirmedim diyip boşuna yemin etme.
yine söylüyorum lütfen yanlış anlama.Dediklerine katılıyorum fakat hiç bi mp3 indirmedim demene hiç inanmıyorum