Konuya müdahil olacağım.Powerdns yi tanımam ama Mehmet Çınarı çok iyi tanırım.Kendisinin önceden müşterisi idim ve kendisini bu yüzden çok iyi tanıdım.İlk başlarda Mehmet Çınar Sedat Yıldız ile ortak çalışıyordu ve uzmanwebhosting.com diye siteleri vardı sonradan bu siteyi kapattılar ve yüzlerce kişiyi mağdur bıraktılar.Sonradan progeniushosting.com diye site açtı ve bu siteyide 3-4 ay sonra kapattı ve yine yüzlerce kişiyi mağdur bıraktı.Mehmet Çınardan progeniushosting zamanında vps aldım ve aldığıma pişman oldum.Vps 2 hafta açık kaldıktan sonra kapanmıştı ve Mehmet çınarla iletişime geçtiğim zaman msjlarıma yanıt vermeyip beni msnden engellemişti.Sonradan ise vps açılmıştı.Bir arkadaşımada Mehmet çınar aynısını yapmıştı ve vpssi açılmamıştı.Arkadaşımda buna sinirlenip ana serverına shell sokmustu ve shell adresi bana vermişti.Server dosyalarını gezindiğim zaman ne göreyim müşterilerinin sitelerindeki scriptleri çekip kendi serverına atmıştı.Hatta aspkur.com diye bir sitemde vardı onunda scriptini çekmişti.Kendisine bu durumu sorduğum zaman zırvalayıp saçmalamıştı.Sonrada msninden engellemişti 1-2 ay sonrada siteleri kapanmıştı.
Mehmet Çınar teknolojiyi çok iyi kullanıyor ama kendi çıkarları için kullanıyor.Verdiği daha doğrusu vermek istediği hizmetlerden belli ama beceremiyor.Şimdi sorarım ben Mehmet çınar foxtvde teknofox diye bir program sunacakmış.Geçmişi böyle bir olan adam nasıl program sunacak birde powerdns adlı kişi Mehmet Çınar fox tvdeki programda sahtekar hostcuları ortaya çıkaracak diyor.Nasıl çıkaracakmış peki ilk iş olarak kendisindenmi bahsedecek ? Birde powerdns düzgün yazı yazmasını öğren.Burası kave köşesi değil.Yazı yazacaksan saygıyla edeble yaz.Aklı selim olan her insan senin mesajlarından nasıl biri olduğunu ve bu işi nasıl ciddiyete aldığınızı gösterir.