eğer hala devam ediyorsa katılabilirim ?
malesef, grikurt ve bir iki arkadaş daha çalışmalara başlayacağını söylemişti, sadece onların sitelerine taahhüt verebilirim. o da sözden dönmemiş olmak için çünkü planlarım değişti.
İlk 8 içine siteyi sok ilgilenen çıkar

Bende başvurmadım henüz ama yarışmaya göre 1 sitemi ayarlayarak başladım
ilgilenen elbet çıkar ama benim verdiğim fiyatların yarısını veren çıkarsa şanslısınız
Şahsen ben lida kelimesinde 1. sıraya getirip 2 ayda yerini korusam siteyi min. $100k dan aşağı satmam.
demek ki neymiş, bu kadar insan para kazanıcam diye bi taraflarını boşuna yırtıyormuş, yap lida sitesini birinci ol hayatın kurtulsun

ya siz iyimisiniz

bu konu açılalıdan beri gülüyorum, ne yüzbini birader, ben getireyim siteyi oraya sen bana 25 bin ver? ciddiyim? ben sana oraya bi site getireyim sen bana 25 bin ver ben sana siteyi vereyim. uçmayın arkadaşlar.
ZIPKIN ilk 5 e girmek ve orada kalmak kolay fakat saldırılara göğüs gerecek hosting desteği veriyormusun?
dostum kim saldırıyor, niye saldırıyor onu bi bilsem? ben 2 ay kadar 4.sıradaydım bana saldıran falan olmadı? geçen sene çok saldıran vardı bi dünya masrafa soktular, bi dünyada zarara soktular ama bu sene öğrendim kim olduklarını, umarım di daha öyle bi şeye cesaret eden olmaz, yoksa bu mesele bot savaşlarını çok çok aşar. ayrıca bu meseleyi şimdilik burada kapatıyoruz, bahsettiğim bi iki arkadaş dışında kimseye alım sözü veremiyorum, benden başkada alan olmaz emin olun. olursa da 100-200 e anca satarsınız.