Volatile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

cyberscorpion; birincisi bürokrat bir aileden geliyorum, sizin uyduruk şekilde salladığınız prosedürleri gayet iyi biliyorum, burda 2 kulaktan dolma lafla milleti kandırmayın.. bana da pm atın lütfen de bende bir telefon açıp konuşayım kaymakamlık yetkilileriyle.. yaptığınız iş hukukta tacirlik muamelesine girer, sizin savurduğunuz laflar yüzünden kaymakamın makamı bile elinden alınabilir.
hadi onu da geçtim kaymakamlık bilgisizlik yüzünden link satsa bile burda bu linklerini satabilmeniz için yazılı imzalı belge göstermeniz lazım. ben konuştum bişey demediler içiniz rahat olsun laflarıyla yürümüyor malesef bu işler
Emin ol işlerin nasıl yürüdüğünü bilsen bu şekilde konuşmazsın polemik yaratmak yerine neden kaymakamlıklar yada liseler serverının yada tasarımının parasını ödeyemiyorlar tasarımcılarını yada host destekleyicilerini bu tür ailesi bürokrat anayasayı yemiş yutmuş gerektiğinde haydi canım sende ne biliyorsun diyecek adamlarla muhattap olmaya zorluyorlar acaba demen daha mantıklı olurdu bir daha seni muhattap almıyorum sevgili kardeşim.