ahmet abinin internet ile arası hiç yoktur mehmetk ve sadece albümünde kendi eserleri bulunur hatta öyleki eski bir gazetecidir.2001 senesinden beri benim dayatmalarım sonucu 2004 senesinde sitesini ben açtım 2006 yılında sitesini açtı.İnertnet ile arası hiç yoktur.Hatta öyleki bir çok defa müzik melodileri bir çok kişi tarafından çalınmış Ercan Saatçi gibi isimlerin araya girmesi sonucu mahkemeden vageçilmiştir.Umarım bunlar açıklayıcı olmuştur.Diğer konu ise bakın hepimiz parayı kolay kazanmıyoruz ama sigara içmeyenimiz yada host parası vermeyenimiz yok.Çok az en azından r10 da.Albümler ortalama 9 ytl ve kimse almak zorunda değil.İndirin sorun değil marez korsan yapın yine sorun değil! Arkadaşlar hiç bulaşmak istemiyorum ama kul hakkı var emeğe saygısızlık var.Ben dinlemesem bile bir adamı korsan çekmem hakaret etmem dinleyene saygı duyarım aynı hareketi diğer insanlardan beklemem.Parçalarını yaparken değerli arkadaşım sözler müzikler onun 5 adette kitapı vardır.İnan bana onun downloada indirmeye ihityacı yok üreten üretiyor.Nasıl burda usta arkadaşlar sıfırdan yazıp hakkını alıp aslanlar gibi teslimediyorsa bu adamında yaptığı bu.
çabanizi anliyorum hak veriyorum ben mp3 yayinlatma tarafi degilim. fakat bunun önüne geçmeniz ımkansiz zaten o tip webmasterlar bildigim kadari ile bu forumda barindirilmiyor elbet kendılerini belli ediyorlar. saygılarla sanatciyada başarilar diliyorum.